About the founder

Home

ABOUT THE FOUNDER

Fashion Day Out is een initiatief van Marisa Santos Da Cruz, een moeder van 2 met een passie voor mode en styling. Als klein meisje droomde zij er altijd al van om modeontwerpster te worden. Ze fantaseerde over een eigen modemerk en zag prachtige modellen op de catwalk schitteren in haar designs.

about-the-founder-me-min

FLASHBACK TO 1993

Als 7-jarig meisje verliet ik samen met haar ouders, 3 broers en 2 zussen mijn geboorteland Kaapverdië en werd Nederland mijn nieuwe thuis. Mijn droom is met mij meegereisd naar de Lage Landen en ik besloot het leven in te blazen toen ik na het voortgezet onderwijs koos voor een mode opleiding.

Passion for Fashion
Het is tijdens deze opleiding dat ik ontdekte waar mijn daadwerkelijke passie lag.

MARKETING

De opleiding heeft mij doen inzien dat creëren dichterbij ligt dan uitvoeren. Ik kreeg energie van het ontdekken van trends, die kracht zorgt ervoor dat ik ontwerpers nu kan helpen, kleding maken lag verder weg.

Nadat ik de mode opleiding had afgerond, maakte ik een uitstapje naar marketing & communicatie. Hier maakte ik kennis met ‘online marketing’ en ‘events’, waar ik leerde hoe ik een evenement from scratch kon opzetten en content creëren voor social media.

Ik werd verliefd op het proces en ontdekte wederom een passie: organiseren.

FLASHFORWARD TO 2023

Ik combineerde mijn liefde voor FASHION met mijn organisatietalent en al gauw kwam ik tot de conclusie dat beide passies samen één geheel vormden.

On that day, Fashion Day Out was born.

Met FDO Modestyling heb ik mij na de coronapandemie meer gericht op het stylen van editorials en personal styling. Mijn passie ligt in het creëren van unieke looks die uw persoonlijkheid weerspiegelen en uw stijl naar nieuwe hoogten tillen.