About the founder

ABOUT THE FOUNDER

Fashion Day Out is een initiatief van Marisa Santos Da Cruz, een 35 jarige moeder van 2 met een passie voor mode en styling. Als klein meisje droomde zij er altijd al van om modeontwerpster te worden. Ze fantaseerde over een eigen modemerk en zag prachtige modellen op de catwalk schitteren in haar designs. 

about-the-founder-me-min

FLASHBACK TO 1993

Marisa verliet als 7-jarig meisje samen met haar ouders, 3 broers en 2 zussen haar geboorteland Kaapverdië en Nederland werd haar nieuwe thuis. Haar droom is met haar meegereisd naar de Lage Landen en ze besloot het leven in te blazen toen ze na het voortgezet onderwijs koos voor een mode opleiding. 

Passion for Fashion
Het is tijdens deze opleiding dat ze ontdekte waar haar daadwerkelijke passie lag. 

ONTWERPEN & TEKENEN

De opleiding ‘Ontwerpen & Tekenen’ heeft haar doen inzien dat creëren dichterbij haar ligt dan uitvoeren. Ze kreeg energie van het ontdekken van trends en was altijd op de hoogte van wat (ontdekken van trends, die kracht zorgt ervoor dat ik ontwerpers nu kan helpen, kleding maken lag verder weg).

Nadat zij de mode opleiding had afgerond, maakte ze een uitstapje naar de opleiding marketing & communicatie. Hier maakte zij kennis met het vak ‘events’, waar ze leerde hoe ze een evenement from scratch kon opzetten.
Ze werd verliefd op het proces en ontdekte wederom een passie: organiseren.

FLASHFORWARD TO 2020

Ze combineerde haar liefde voor FASHION met haar organisatietalent en al gauw kwam ze tot de conclusie dat beide passies samen één geheel vormden.

On that day, Fashion Day Out was born.

Inmiddels bestaat Fashion Day Out 2 jaar en staat het fenomeen bekend om haar evenementen voor en door modeliefhebbers.

'FASHION DAY OUT IS EEN PLATFORM'