About us

ABOUT US

Fashion Day Out is een platform voor en door modeliefhebbers. 
Door middel van unieke mode concepten worden mensen samengebracht om fashion vanuit een bijzonder perspectief te ervaren. 
Fashion Day Out verzorgt o.a evenementen waarbij het tentoonstellen van modetalenten centraal staat. 
Met haar exclusieve benadering brengt Fashion Day out vernieuwing binnen de modebranche.

‘ This goes beyond fashion, it’s about the whole experience.’

De traditionele modeshow, maakt ruimte voor live fashion production, waarbij de customer experience naar het volgende niveau getild wordt. Fashion Day Out brengt consumenten en modeontwerpers samen en creëert een inspiratievolle omgeving. Het gaat verder dan mode, het draait om de volledige ervaring. 

Tijdens de Fashion Day Out evenementen worden er verschillende disciplines samengebracht. Mode, muziek, kunst en dans gaan tijdens de evenementen hand en hand. Het bieden van een podium staat centraal. Startende creatievelingen binnen de fashion industrie, maar ook zeker daarbuiten, kunnen hun ei kwijt en het publiek krijgt de gelegenheid kennis te maken met hun talenten. 

Het draait hierbij vooral om het bieden van een podium aan opkomend talent binnen de fashion industrie, maar ook andere (creatieve) disciplines worden bij de evenementen betrokken. De evenementen van Fashion Day Out maken o.a plaats voor make-up artiesten, dj’s, zangers en zangeressen. Hun bijdrage aan het geheel zorgt voor een bijzondere ervaring.

OUR MISSION

Fashion Day Out staat voor verbinden. Ons doel is het samenbrengen van consumenten en makers, met behulp van verschillende vormen van fashion en entertainment. We vinden het belangrijk om een breed publiek te bereiken zodat zij kennis kunnen maken met talenten binnen de modewereld en daarbuiten. Het inspireren van zowel bezoeker als participerende talenten is tijdens onze events dan ook een belangrijk doel.

OUR VISION

Fashion Day Out staat voor zichtbaarheid. We streven ernaar de modewereld nog toegankelijker te maken en richten de schijnwerpers voornamelijk op minder bekend talent. Wij creëren echter ook ruimte voor de grotere namen en zorgen dat zij zichzelf in verschillende kringen kunnen laten zien.

'FASHION DAY OUT IS EEN PLATFORM'